En unik iskrem

Häagen-Dazs har har laget unik iskrem siden 1960. Visjonen til vår grunnlegger, Reuben Mattus, var å lage den beste iskremen i verden ved bruk av nøye utvalgte ingredienser av høy kvalitet. Reuben mente at hvis man skal nyte iskrem, så skal det være en virkelig og overdådig opplevelse, istedet for de «kalde og søte greiene» fra hans barndom.

Dedikert til flott iskrem

Reuben dedikerte seg selv til å lage iskrem som var silkeaktig, glatt og kremete i teksturen, og med smaker som også voksne ville like. Han giftet seg med sin forretningskone Rose, og sammen lanserte de Häagen-Dazs med tre enkle smaker, sjokolade, vanilje og kaffe. Drivkraften bak Häagen-Dazs var var lidenskapen for perfeksjon, og det tok dem seks år å finne ut hvordan man lager jordbæriskrem som var tilfredsstillende nok.

Kun det beste er godt nok

Reubens ambisjon var å lage verdens beste iskrem, og hans høye standarder endret folks syn på iskrem. Häagen-Dazs-filosofien er fortsatt den samme i dag. Vi mener at alle fortjener å oppleve en nytelse som er overdådig og virkelig, og dette styrer alt vi gjør.

Del den med dine kjære

Derfor starter alle Häagen-Dazs-iskremer med 100 % ekte krem og melk, som vi deretter blander med nøye utvalgte ingredienser, for å lage en iskrem med en unik fløyelsaktig tekstur og uforglemmelig smak. Hver munnfull med Häagen-Dazs er en absorberende, intens nytelse, den er så god at du bare må dele den med de du er glad i.

En unik opplevelse

I 1960 bestemte Reuben seg for å lage en iskrem som han kunne være stolt av. Vi er stolte over å kunne fortsette denne arven, og kunne dele en helt unik iskremopplevelse med resten av verden.