Kun ekstraordinære ingredienser for optimal smak

Ekstraordinært er ikke bare det vi legger inn, det er det vi utelater. Vi bruker bare rene etikett, kjøkkenvennlige ingredienser (det er alle de virkelige tingene!) For å lage iskrem som ingen andre. Vi sier nei til konserveringsmidler, stabilisatorer, farger og palmeolje. Og vi tilfører bare naturlige smakstilsetninger. Vi nekter også å pumpe produktet vårt fullt av luft slik at du med hver skje får mindre luft og mer rik og deilig is. Hver skje begynner livet sitt som kun fire ingredienser – krem, melk, sukker og egg. Til det legger vi bare fantastisk til.
Vanilla Ingredient

Vanilje

Vi bruker vaniljebønner fra skoger på Madagaskar, og hjelper bønner med å sikre at fair pay, utdanning og tilførsel av rent vann er på plass. Fordi fornøyde vaniljebønder betyr god vaniljesmak.
Strawberries and Cream ingredient

Jordbær

Vi brukte lang tid på å finne de mest utsøkte jordbærene blant hundervis av forskjellige varianter der ute (seks år faktisk). Vi lar naturen jobbe før vi håndplukker med stor omhu.
Chocolate Ingredient

Sjokolade

Hvorfor belgisk sjokolade? Rett og slett fordi den er best. Og kun det beste er god nok for Häagen-Dazs.
Caramel Ingredient

Karamell

Vi har funnet den optimale karamellsausen med en unik og fengslende kremete konsistens som fjerner alle bekymringer. Den var smøraktig, diskret og salt… det var kjærlighet ved første blikk.